• jellesmolders

LOSTAROUNDTHEGLOBE: SYDNEY: EBS CURSUS

We zijn al weer een week verder en het is weer tijd voor een nieuwe post. Vorige week zondag zijn we ingecheckt in het EBS hostel in Sydney. Voor degenen die dit nog niet weten; Jelle en ik gaan een maand lang een cocktail cursus volgen. Dit houdt in dat we een maand lang veel drankkennis op zullen gaan doen, onze behendigheid achter de bar zullen gaan beoefenen en veel alcohol zullen gaan consumeren. ㋡

De eerste week van de cursus zit er nu op en het was zeker wel wat pittiger dan we hadden verwacht. Buiten gezellig cocktails drinken en de buitenschoolse activiteiten, hebben we ook de benodigde uren in de boeken gezeten. We zijn net terug van surfweekend en hebben er ook al een enorm gezellige bowling & lasergame avond opzitten.


Iedere dag beginnen we met twee toetsen over de masterclass van de voorgaande dag + 6 nieuwe cocktailrecepten. Hierna volgt een nieuwe masterclass, waar ook wel eens een tequila/rum/vodka proeverij tussen zit om 10 uur 's ochtends. De behendigheden waar we hierna aan werken zijn free pour, flair en bartraining. (zoek gerust even op wat free pour en flair inhoud).


Afgelopen weekend zijn we op surfweekend gegaan met de EBS cursus. Onderweg naar het surfkamp maakten we nog een stop in een barretje en iedereen kwam al redelijk beschonken aan. De dag hierna stonden we al op onze borden om 9 uur 's ochtends. Het surfen ging verrassend goed en we hebben geweldig weer gehad.

De avond van onze eerste dag op het surfkamp hebben we nog een kampvuur gehad aan zee. Dit was echt enorm gezellig, maar helaas kwam aan deze avond ook een einde. De dag hierna hebben we nog even kunnen surfen en zelfs nog dolfijnen gezien! Als afsluiter hebben we nog een barbecue gehouden en zijn we de bus terug naar Sydney ingestapt.


We gaan nu net de tweede week van onze cursus in en hebben het enorm gezellig. De cursus zit qua leren ooit niet helemaal mee, maar dat hebben we er voor over. Nog maar drie weken te gaan voordat we verder zullen gaan reizen. We houden jullie op de hoogte!

0 keer bekeken

©2019 door LOSTAROUNDTHEGLOBE. Met trots gemaakt met Wix.com